X
Geen gegevens gevonden

Actueel

  • 11-12-2024  |

    Huidbescherming tijdens het werk

    Tijdens de werkzaamheden in de vleeswarenindustrie kunnen de werknemers via de huid worden blootgesteld aan biologische agentia, zoals salmonella en tetanus. Blootstelling is mogelijk door huidcontact met vlees(delen), of met verontreinigde oppervlakken en
  • 13-11-2024  |

    Arbovoorlichting en -onderricht is een belangrijke taak

    Arbovoorlichting geven aan medewerkers is niet alleen wettelijk voorgeschreven, maar ook onmisbaar. Eigen medewerkers en zeker ook uitzendkrachten moeten immers kennis hebben van de risico’s in hun werk en hoe daar veilig en gezond mee om te gaan. De
  • 06-11-2024  |

    Praktische handleiding bij de Branche-RIE Vlees en Vleeswaren

    De Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) is het belangrijkste onderdeel van het arbobeleid. Zoals bekend is voor bedrijven in de sectoren Vlees en Vleeswaren een digitaal instrument beschikbaar om de RI&E uit te voeren: de Branche-RI&E Vlees en Vleeswaren.
  • 06-11-2024  |

    Nieuwe MDIEU subsidieaanvraag toegekend

    Binnen de Vleessector en Vleeswarenindustrie besteden de sociale partners veel aandacht aan het thema Duurzame Inzetbaarheid (DI). Om dit thema voor werkgevers en werknemers te blijven ondersteunen, hebben sociale partners van beide sectoren weer een MDIEU
« 1 2 3 4 5 ... » 3/56 (557)
ContactLouis Braillelaan 80 2719 EK Zoetermeer