Zo bouw je in 5 stappen een sterk presterend team
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de sectoren Vlees en Vleeswaren komt werken op hoogte vooral voor bij onderhoud, reparatie en schoonmaak.... lees meer »
In veel vleeswarenbedrijven groeien sterke vakspecialisten door naar een leidinggevende ro... lees meer »
Een werknemer die gedurende een werkdag meer dan 50% in een gekoelde ruimte werkt heeft op grond van de cao voor de Vleeswarenindustrie recht op de volgende toeslagen:
• € 0,45 per uur in de diepvriesruimten
• € 0,15 per uur in de gekoelde opslagruimten van -10ºC tot +7ºC
• € 0,07 per uur in gekoelde werkruimten bij een temperatuur van circa 7ºC tot 12ºC en voor werkzaamheden, waarbij uit de zwaarte van het werk en de werkomstandigheden blijkt dat deze werkzaamheden overeenkomen met de bovengenoemde.