Zo bouw je in 5 stappen een sterk presterend team
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de sectoren Vlees en Vleeswaren komt werken op hoogte vooral voor bij onderhoud, reparatie en schoonmaak.... lees meer »
In veel vleeswarenbedrijven groeien sterke vakspecialisten door naar een leidinggevende ro... lees meer »
De week van de RI&E is inmiddels in volle gang. De week van de Ri&E is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarin het bewustzijn van de wettelijk verplichte RI&E centraal staat.
Dit jaar staat de ondernemer/werkgever centraal, want hij/zij kent het bedrijf als geen ander en weet wat er speelt, zo ook de belangrijkste risico’s op het gebied van gezond en veilig werken. De RI&E helpt de ondernemer/werkgever om op een gestructureerde wijze de risico’s op een rijtje te zetten én een haalbaar plan van aanpak te maken om maatregelen te nemen. Om de ondernemer/werkgever extra te ondersteunen is er een zgn. Whitepaper geschreven met daarin ook een directe link naar de RI&E voor de Vleessector en Vleeswarenindustrie. Let op: een RI&E zonder Plan van Aanpak is niet volledig!
Meer info kunt u vinden op https://www.weekvanderie.nl/ | www.arboportaal.nl/actueel/nieuws/2020/09/11/nieuwe-campagne-van-start-om-bekendheid-rie-verplichting-te-vergroten