Zo bouw je in 5 stappen een sterk presterend team
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de sectoren Vlees en Vleeswaren komt werken op hoogte vooral voor bij onderhoud, reparatie en schoonmaak.... lees meer »
In veel vleeswarenbedrijven groeien sterke vakspecialisten door naar een leidinggevende ro... lees meer »
Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft een generiek kader ‘Coronamaatregelen’ opgesteld voor bedrijven, organisaties, instellingen, lokale overheden en verenigingen. Het kader geeft adviezen hoe al deze organisaties zich kunnen houden aan de Nederlandse maatregelen vanuit de Rijksoverheid. Dit kader vervangt eerdere handreikingen en afwegingskaders die waren opgesteld door het RIVM.
Uitgangspunten zoals anderhalve meter afstand houden en hygiënemaatregelen vormen de basis van dit kader. Deze uitgangspunten sluiten aan bij de basisregels voor iedereen.
Een verwijzing naar het RIVM kader is opgenomen in een update van het COV modelprotocol.