X

Digitale pensioenspreekuren 63+

15-06-2020  |

63 jaar of ouder? VLEP organiseert digitale pensioenspreekuren
Van maandag 22 tot en met donderdag 25 juni organiseert VLEP pensioenspreekuren. Speciaal voor iedereen die bij VLEP pensioen opbouwt en 63 jaar of ouder is. Vanwege het coronavirus vinden de spreekuren dit jaar digitaal plaats.

Beeldbellen of telefonisch contact
VLEP maakt voor deze spreekuren gebruik van beeldbellen, zodat te zien is met wie je praat, maar ook om bijvoorbeeld berekeningen op het scherm te laten zien. Beschikt u niet over een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon, maar wilt u wel deelnemen? Bij het aanmelden voor een spreekuur kunt u aangeven dat u liever telefonisch contact hebt. Een spreekuur duurt 45 minuten en is gratis. U kunt alle vragen stellen die u heeft over uw pensioen. Bijvoorbeeld wat de hoogte van uw pensioen is als u zou stoppen met werken op uw 65e. De pensioenconsulent van VLEP beantwoordt die vragen graag.

Houd uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) bij de hand
Zo heeft u tijdens het gesprek de juiste gegevens. Dit UPO ontving u in 2019 en vind u ook op de website van VLEP bij Mijn Pensioencijfers. Met deze gegevens kan de pensioenconsulent meteen een pensioenberekening voor u maken.

De plaatsen zijn beperkt: schrijf u meteen in!
De spreekuren zijn erg gewild. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf u daarom snel in.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer