Zo bouw je in 5 stappen een sterk presterend team
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de sectoren Vlees en Vleeswaren komt werken op hoogte vooral voor bij onderhoud, reparatie en schoonmaak.... lees meer »
In veel vleeswarenbedrijven groeien sterke vakspecialisten door naar een leidinggevende ro... lees meer »
Grensarbeiders in onder ander de voedingsindustrie kunnen voortaan een vignet gebruiken om de grens tussen België en Nederland te passeren. Zo kunnen zij sneller de grens oversteken en worden zij minder opgehouden aan de grens.
Sinds woensdag 18 maart verbiedt België niet-essentiële reizen naar het buitenland, waaronder Nederland. Het goederen- en dienstenverkeer mag nog gewoon de grens over. Om dat verkeer over de grens voor de vitale sectoren, waaronder onze sector, te vergemakkelijken voeren België en Nederland nu samen een vignet in.
Hoe ga je te werk?