X

Veilig en Gezond werken

08-07-2019  |

De week van de RI&E (17-21 juni) ligt inmiddels achter ons. Vanuit de Fondsen Collectieve Belangen voor de Vleessector en Vleeswarenindustrie is in de aanloop hiervan een bijeenkomst geweest (13 juni jl.), waarbij de RI&E en het daarbij behorende Plan van Aanpak (PvA), alsmede de tool Fysiek Belasting centraal stonden. Omdat alleen een ingevulde RI&E een tandeloze papieren tijger is, is extra aandacht gegeven aan het vormgeven van het Plan van Aanpak en het organiseren van de hieruit voortkomende vervolgacties. In principe geldt dat bedrijven met maximaal 25 medewerkers in dienst en die gebruiken maken van de erkende branche RI&E, deze niet hoeven te laten toetsen.

Wilt u uw Plan van Aanpak laten toetsen door een externe arbodeskundige?
Ieder bedrijf met personeel moet in principe een RI&E opstellen, inclusief een Plan van Aanpak. Heeft u echter meer dan 25 medewerkers, dan moet het Plan van Aanpak (PvA) daarna nog getoetst worden en eventueel worden voorzien van een adviesrapport.

Heeft u hiervoor geen gecertificeerde deskundige in dienst? Dan helpen de arbodeskundigen van Mensely u graag verder. Denk aan Hogere veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten of Arbeid- & organisatiedeskundigen. Afhankelijk van uw RI&E en PvA kijken we aan welke expertise(s) u de meeste behoefte heeft. Zo bieden we een maatwerkoplossing waar u echt iets aan heeft.

Neemt u ook de rie-manager van Mensely af?  Dan ontvangt u bovendien korting op de toetsing van uw PvA. Neem voor meer informatie en een geheel vrijblijvende offerte contact op met Desiree van Houten, desiree.van.houten@mensely.nl of bel direct met: 06-11 09 61 93.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer