Zo bouw je in 5 stappen een sterk presterend team
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de vleeswarensector draait het elke dag om kwaliteit, tempo en samenwerken. Maar of een team echt goed presteert,... lees meer »
In de sectoren Vlees en Vleeswaren komt werken op hoogte vooral voor bij onderhoud, reparatie en schoonmaak.... lees meer »
In veel vleeswarenbedrijven groeien sterke vakspecialisten door naar een leidinggevende ro... lees meer »
Deze regeling heeft als doel innovatie te stimuleren bij (food)bedrijven in het mkb. Er kan tot €20.000,- subsidie worden aangevraagd voor projecten gericht op het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek ter voorbereiding op de ontwikkeling van een innovatief product, innovatief productieproces of innovatieve dienst. Het betreft onderzoek en analyse van het technisch en economisch potentieel van de innovatie, met als doel de besluitvorming te ondersteunen. Als concrete activiteiten kunt u denken aan literatuuronderzoek, octrooionderzoek, inventarisatie van beschikbare technologie en potentiële partners, marktverkenning en concurrentieanalyse. Voor meer informatie klikt u hier.