X

Meld u aan voor de workshop RI&E op 7 juni!

16-05-2017  |

Workshop Introductie RI&E manager Vleessector en Vleeswarenindustrie

Slechts 45% van de organisaties die verplicht zijn een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) te hebben, beschikken daadwerkelijk over een actuele RI&E. Meer aandacht voor de RI&E kan dus geen kwaad.

In het kader van de week van de RI&E, die plaatsvindt van 12 juni tot en met 16 juni 2017, organiseren wij op woensdagmiddag 7 juni een workshop Introductie RI&E manager voor de Vleessector en de Vleeswarenindustrie.
Deze workshop is voor iedereen die net begonnen is met het maken van een RI&E of er nog aan moet beginnen.

Voor de vleessector en de vleeswarenbranche is een speciale branche RI&E gemaakt. Deze is te gebruiken door alle bedrijven die aangesloten zijn bij de vleessector en de vleeswarenbranche. Zonder RI&E is er geen goed zicht op de aanwezige arborisico's binnen het bedrijf en er ontbreekt een structurele aanpak hoe risico's bestreden moeten worden. "Een volledige en actuele RI&E is bovendien van groot belang als de inspectie SZW verschijnt na een bedrijfsongeval, en bij aansprakelijkheidszaken"

Op 3 mei jl. zijn zowel de vragenlijst maar ook de software ge-update.
Heeft u behoefte aan meer uitleg over de RI&E kom dan naar de workshop op woensdagmiddag 7 juni.

Wilt u de workshop bijwonen, meld u dan aan via de e-mail

Na uw inschrijving zullen wij u, uiterlijk een week voor de workshop, het tijdstip en de locatie doorgegeven (regio Utrecht).

“Een gezonde en veilige werkplek zorgt voor meer tevreden werknemers en een hogere productiviteit”

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer